6944295780 Κορωπί - Αττική theodorakatoszaxarias@gmail.com
 
     
  Αποφράξεις - Καθαρισμοί Κτιρίων
Θεοδωρακάτος Ζαχαρίας | Κορωπί Αττικής

 
     
 
 
 
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
  Η Αποφράξεις Ζαχαρίας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την αντιμετώπιση προβλημάτων αποχέτευσης και υδραυλικής φύσεως. Με εξειδικευμένο προσωπικό και προηγμένο εξοπλισμό, αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του προβλήματος, είμαστε εδώ για να παρέχουμε λύσεις που θα σας δώσουν ησυχία και ασφάλεια.  
     
  Με έδρα μας στο Κορωπί Αττικής, εξυπηρετούμε άμεσα και αποτελεσματικά περιοχές όπως η Γλυφάδα, η Βούλα, το Κορωπί και άλλες γειτονικές περιοχές. Μέσω της άμεσης ανταπόκρισης και της άριστης εξυπηρέτησης μας, είμαστε πάντα δίπλα σας για να αντιμετωπίσουμε κάθε έκτακτη κατάσταση και να προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις.  
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 
  Καθαρισμός αγωγών
  Καθαρισμός φρεατίων
  Αρχικοί καθαρισμοί κτιρίων
  Γενικοί καθαρισμοί κτιρίων
  Καθαρισμοί πολυκατοικιών
 
     
 
 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
Θεοδωρακάτος Ζαχαρίας


Η επιχείρησή μας προσφέρει εξειδικευμένους καθαρισμούς που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό αγωγών και φρεατίων, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική λειτουργία τους και προλαμβάνοντας τυχόν προβλήματα. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε αρχικούς και γενικούς καθαρισμούς κτιρίων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που αναδεικνύουν την εικόνα και την υγεία του χώρου σας.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε καθαρισμούς πολυκατοικιών, εξασφαλίζοντας ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον για τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους. Με την εξειδίκευσή μας και τον εξοπλισμό μας, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη καθαρισμού με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

 
 
 
 
 
   
 
 
 
     
  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
 
     
  Αναλαμβάνουμε αποφράξεις υδρορροών με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, επαναφέροντας τη φυσιολογική ροή του νερού στο σύστημα. Επιπλέον, αντιμετωπίζουμε αποφράξεις σε μπάνια και κουζίνες, απομακρύνοντας αποτελεσματικά τα εμπόδια και αποκαθιστώντας τη λειτουργία των σωλήνων. Με εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνική τεχνογνωσία, είμαστε διαθέσιμοι να αναλάβουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του συστήματος αποχέτευσης και την προστασία του περιβάλλοντος. Με επαγγελματική αφοσίωση και αξιοπιστία, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε λύσεις αποφράξεων που θα ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη και απαιτητικό πελάτη.  
 
 
 
 

 


 

 
 
 
 
01.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ
 
02.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ
 
03.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
ΜΠΑΝΙΟΥ
 
04.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 
 
 
 
 
     
 
     
 

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ &
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑΗ επιχείρησή μας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες διάγνωσης βλαβών και αποχετεύσεων με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας κάμερας. Με την επίσημη διάγνωση των προβλημάτων, μπορούμε να εντοπίσουμε με ακρίβεια τις αιτίες των προβλημάτων και να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις.

Η χρήση κάμερας μας επιτρέπει να εξετάσουμε ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία του αγωγού ή του φρεατίου, χωρίς την ανάγκη για επεμβάσεις κατά τον καθαρισμό. Με την εξειδικευμένη τεχνική μας και τον εξοπλισμό μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες διάγνωσης που θα αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. 

 
     
 
     
 
     
  ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ


Οι μηνιαίες συντηρήσεις αποτελούν ουσιώδη μέρος της φροντίδας του υδραυλικού συστήματος ενός κτιρίου. Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει αυτήν την ευθύνη με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, προσφέροντας προγράμματα συντήρησης που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Από τον έλεγχο των σωληνώσεων μέχρι τον καθαρισμό των αποχετεύσεων, επιδιώκουμε να διατηρήσουμε το υδραυλικό σύστημα σε άριστη κατάσταση, προλαμβάνοντας πιθανά προβλήματα και εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ευημερία των κατοίκων ή των εργαζομένων στο κτίριο.
 
     
     
  ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ


Οι αντλήσεις υπογείων αποτελούν κρίσιμη διαδικασία για τη διαχείριση των υδάτων σε περιοχές με υψηλό υπόγειο επίπεδο ή προβλήματα εκτροπής υδάτων. Η επιχείρησή μας διαθέτει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να ανταποκριθεί σε αυτές τις ανάγκες, προσφέροντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για την αντληση και τη διαχείριση των υπογείων υδάτων. Εξασφαλίζουμε την ομαλή ροή των υδάτων και την προστασία του περιβάλλοντος από πιθανές πλημμύρες ή εκτροπές, προσφέροντας έτοιμες και αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε περίπτωση. 
 
     
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εξυπηρέτηση και αξιόπιστες υπηρεσίες αποφράξεων, υδραυλικών και κηπουρευτικών εργασιών στην Γλυφάδα, την Βούλα, το Κορωπί και άλλες γειτονικές περιοχές.
 
     
 
 
 
 
6944295780
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 
     
 
theodorakatoszaxarias@gmail.com
EMAIL